La Coma Cros s’omple de teatre : avui, lectura amb un director, i diumenge, amb la representació d’una obra !!

La Factoria Cultura Coma Cros s’omple de teatre aquesta setmana. Demà dimecres i el proper diumenge teniu dues propostes ben diverses. La primera és “Llegir el Teatre” que es farà avui dimecres a la biblioteca Iu Bohigas i que enllaça amb una obra de Temporada Alta que s’estrena divendres al Teatre de Salt. D’altra banda, diumenge vinent podreu gaudir a la Coma Cros de l’obra “La Filla de Chagal”.

 

Llegir el Teatre

Aquesta proposta consisteix la trobada del Club de Lectura de Teatre de la biblioteca Iu Bohigas. Comentaran l’obra “Un obús al cor” amb el seu director, el català Oriol Broggi. Començarà avui a les 20h.

Aquesta peça n’és una de les que es representen en el festival Temporada Alta. Es veurà el proper divendres 21 al Teatre de Salt.

Aquesta n’és la IV edició i és un projecte del Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per impulsar clubs de lectura sobre textos teatrals a les biblioteques públiques de Catalunya.

 

Obra Teatral

Diumenge 23, a l’Aula de Formació de la Coma Cros, es representarà “La Filla de Chagal”, guanyadora del VIII premi de teatre Inicia’t de Badalona 2015.

La història narra el viatge iniciàtic d’una jove israeliana d’origen sefardita. Per descobrir les seves arrels haurà de viatjar al Call Jueu de Girona.

Més informació en aquest enllaç.