L’Escola Universitària de la Salut i de l’Esport

EUSES és un centre universitari que té la voluntat de proporcionar un entorn formatiu de referència en l’àmbit de la salut i l’esport i que s’obliga a preveure els canvis de la demanda social de professionals o de la seva formació, per adaptar els seus programes formatius a les noves exigències de la societat.

La nova etapa en la que es troba l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport ve produïda per un canvi no només intern, on donarem als alumnes una formació més amplia, diversa i adaptada a les noves tecnologies en l’àmbit de l’esport i de la salut, sinó també pel rol que la nostra Escola vol jugar dins la societat catalana, on volem posicionar-nos com a centre universitari de referència a les comarques de Girona, les Terres de l’Ebre i també a Catalunya

A més, l’Escola Universitària de l’Esport i la Salut treballa decididament per obrir fronteres cap a altres zones de l’Estat espanyol, així com de la Catalunya nord. Actualment, hi ha un gran nombre d’alumnes que provenen d’aquests àmbits geogràfics.
EUSES no vol ser exclusivament un centre universitari més, vol ser una Escola universitària oberta, compromesa i conscienciada que ha de contribuir a millorar la qualitat dels professionals que en els propers anys ocuparan càrrecs de responsabilitat.
Els nostres programes estan dissenyats per a aconseguir que el nostre centre assoleixi els objectius que es proposa i la col•loquin en el lloc destacat dins del sistema universitari.
EUSES busca el prestigi i la distinció en la gamma de titulacions universitàries i de postgrau que ofereixi, en un entorn docent d’aprenentatge i investigació de la més alta qualitat, comptant, a més, amb un claustre de professors altament qualificats.

ESTUDIS QUE ES PODEN REALITZAR A EUSES

La fisioteràpia és una especialitat sanitària amb un gran present i un excel·lent futur, que té una àmplia capacitat d’auto-ocupació i també moltes sortides professionals en l’àmbit de la salut.. EUSES ofereix una clara i definida formació adaptada a les necessitats del mercat laboral i de la societat actual. La proposta d’ensenyament propicia una formació específica en les àrees com la la traumatologia, la reumatologia, la pediatria, la neurologia, l’esport, la fisioteràpia comunitària i la gestió i direcció de centres de fisioteràpia, etc…, reforçada per unes àmplies i modernes instal·lacions

LOCALITZACIÓ I CONTACTE

Carrer Francesc Macià 65 1710 Salt (Girona)

Telèfon: 972 405 130 Fax: 972 400 781

Horari: De dilluns a divendres de 9h a 19h

Web: www.euses.cat

Correu electrònic: info@euses.cat

Universitats a Salt