El Festival Temporada Alta arriba als 25 anys i el Teatre i el Canal de Salt s’omplen d’arts escèniques !!

El Teatre de Salt i El Canal seran, un any més, seus del Festival de Temporada Alta que arriba a la XXV edició. Una xifra que mostra la solidesa i arrelament d’aquesta mostra, la més important de la tardor a Catalunya.

A la nostra vila, Bitò Produccions – empresa saltenca creadora de Temporada Alta– ha programat diversos espectacles, tant teatrals per adults i per mainada, com musicals. La llista sencera la podeu consultar en aquest enllaç pel que fa al Teatre de Salt, i en aquest pel que fa a El Canal.

En destaquem l’actuació musical de Paul Fuster, el 11 de novembre. Paul Fuster és un cantautor nord-americà amb arrels catalanes que té un peu a Nova York i l’altra a Cardona. Després de quatre anys de silenci, el músic ha tornat amb un nou disc: Go/Between.

Estrenes a Salt

En destaquem que Salt serà la primera ciutat catalana, i de l’Estat, en la qual actuaran dos directors que fins ara no han treballat aquí : l’alemany Nicolas Stemman i el portuguès Tiago Rodrigues.

Aquestes dues estrenes es veuran a Salt els dies 5 i 26 del novembre.

El dia 5, el primer director que estrenarà un escenari català serà l’alemany Nicolas Stemman amb l’obra “ Werther ! ”, en la qual es reivindica la figura del jove Werther, l’heroi romàntic creat pel gran escriptor alemany Goethe a la novel·la Els sofriments del jove Werther.

El 26 serà el debut del portuguès Tiago Rodrigues, que dirigirà “Antoni i Cleopatra”, una nova visió d’aquesta tragèdia de Shakespeare.  L’obra la interpreten dos ballarins que expressaran el món de la parella com a centre de totes les dicotomies humanes.

Fotografia : L’alcalde  de Salt, a l’esquerra, en la presentació oficial de Temporada Alta 2016