T’agrada llegir i comentar el llibre ? Apunta’t al Club de Lectura de la biblioteca Iu Bohigas. Llegiràs i parlaràs de Temporada Alta i de Mercè Rodoreda !!

Us agrada llegir i després voleu comentar alguna cosa de la lectura ? Si sou així, el vostre lloc és el Club de Lectura de la biblioteca Iu Bohigas.  Enguany, que celebra la 16a edició, es faran lectures i comentaris de dues peces teatrals que es representaran a Temporada Alta, el festival d’arts escèniques que es produeix des de la nostra vila.

Si us interessa, ja podeu inscriure-us en el Club de Lectura de la Biblioteca Iu Bohigas.  El darrer dijous del setembre, dia 29, començarà el nou cicle de lectures i xerrades d’un llibre específic, la llista dels quals la trobareu més endavant del text.

Com funciona ?

Feta la inscripció, que és gratuïta, cada mes la Iu Bohigas us prestarà el llibre que caldrà llegir per a la propera reunió del Club de Lectura. El darrer dijous de cada mes us trobareu, comentareu la lectura, i es farà l’intercanvi de llibres : es deixarà el llegit i es prestarà la nova lectura.

Un total de 13 biblioteques de la comarca del Gironès començaran aquest nou període de Club de Lectura. En el cas de Salt, les trobades es faran tots els últims dijous de cada mes a partir de les 20h.

 Llibres de la 16a edició

El Festival Temporada Alta, tan lligada a Salt, no podia faltar al Club de Lectura. A l’octubre, el Club de Lectura parlarà de dues obres teatrals que veurem al festival : “Un Obús al Cor” i “Dansa d’Agost”.

Us imagineu veure l’obra, llegir-la i després comentar-la ??

La gran escriptora catalana del segle XX, Mercè Rodoreda, serà la protagonista de tot un trimestre, ja que es proposaran la lectura de tres llibres : La mítica “La Plaça del Diamant”, – un dels llibres més publicats en la nostra llengua- “Biografia i Contes” i “ La Mort i la Primavera”.

Altres obres seran de la literatura nord-americana : “La Perla”, una obra de crítica social de John Steinbeck, “Temps Difícils” de Charles Dickens i “Cròniques Marcianes”, un dels referents de la ciència ficció escrita per Ray Bradbury.

El llistat el completen “Verd i Aigua” de Marisa Madieri, la darrera obra de Cristina Garcia Molina i els finalistes del Premi Literari Creixell.