Salt solidari : Càritas demana voluntaris per a mainada i donació de roba infantil

Salt continua ple de campanyes de solidaritat : des del diumenge passat, amb la 12a Festa Solidària contra el Càncer,  passant per la Jornada de Donació de Sang d’avui dimecres, ara ens arriba una nova campanya, aquesta vegada des de Càritas.

La delegació saltenca de Càritas ha fet una crida en la qual demana gent voluntària per atendre mainada de 8 a 12 anys pels dimarts a la tarda.  També, davant el canvi d’estació, també sol·liciten la donació de roba infantil, especialment d’anoracs i de sabates per a edats compreses entre els 3 a 12 anys.

La tasca dels dimarts és combinar el reforç escolar amb activitats lúdiques per consolidar aprenentatges, hàbits i habilitats socials. Es fa tot amb el suport i direcció d’una tècnica.

Si n’esteu interessats en formar part del voluntariat, o coneixeu algú interessant, contacteu amb Càritas de Salt a través del email salt@caritasgirona.cat o pel telèfon 972 24 24 72 (demaneu per la Patrícia o l’Elisabet).

Pel que fa a la donació de roba, podeu portar-la als següents punts de recollida :

Rober Sant Jaume.- Grup Sant Jaume (final Torres i Bages a tocar Ramon i Cajal). De dilluns a divendres (excepte dimarts) de 10h a 12h (matí)

Rober Pacheco.- C/Pacheco (cantonada Torres i Bages). De dilluns a divendres de 17.30h a 19.30h (tarda).