Què podeu fer el dimecres 12 a Salt ? Hi haurà Sardanes a la Pista Polivalent, i una obra teatral pel públic familiar al Teatre

El dimecres 12 serà festiu i pels qui vulguin quedar-se per la nostra vila els informem de dues opcions d’agenda. Una de teatre destinat al públic familiar, i una altra una doble audició de sardanes.

Pels amants de les sardanes, la convocatòria és a dos quarts de cinc de la tarda (16h30) a la Pista Poliesportiva i que organitza Salt Sardanista. El repertori serà a càrrec de dues cobles : La Principal de Porqueres i La Flama de Farners. Per saber el repertori de sardanes, consulteu aquí el llistat.

Teatre Familiar

Dins del festival Temporada Alta, el Teatre de Salt acollirà la propera setmana dues obres destinades al públic familiar. Una es farà el dimecres 12 i l’altra el diumenge 18.

El proper dia 12 s’estrenarà a Salt l’obra “Diakha Madina” que ens transportarà al món familiar dels mandingues africans. Balls, cants i música són l’eix d’aquesta proposta plena de vitalitat. La producció és a càrrec de The Three Keatons. Teniu més informació en aquest enllaç.

El diumenge 18 està prevists al Teatre de Salt l’obra “Escòcia”, un recull dels millors gags del clown Johnny Melville.  Un artista que recrea diversos personatges en l’escenari i que fa riure grans i petits. Més informació, aquí.