Apunteu agendes : la UOC i la UNED organitzen actes i preparen cursos a Salt !!

La Factoria de la Coma Cros és la seu de les universitats a distància : UOC (Universitat Oberta de Catalunya) i la UNED (Universidad Nacional de Educación a Distancia). Ambdues delegacions universitàries han preparat diversos actes i preparen alguns cursos específics a Salt.

 UOC

La Coma Cros serà la seu de la Jornada d’Acollida als Nous Alumnes que la UOC farà el dilluns 26, a partir de les set de la tarda.

L’objectiu d’aquestes jornades d’acolliment és donar als nous estudiants, les claus per organitzar i planificar els teus estudis de la manera més pràctica possible. com ara l’entorn del Campus Virtual, els fòrums, les activitats (PAC), l’avaluació, etc.

UNED

Aquesta altra universitat ha informat que també farà una Sessió Informativa “Coneix la UNED” el mateix dilluns 26, també a les 19h.

D’altra banda, farà dos cursos específics que es faran a Salt. Un és un curs específic per a majors de 50 anys i l’altra són l’oferta de cursos d’idiomes.

Pel que fa als majors de 50 anys, les matrícules estaran obertes fins el 4 d’octubre.  Es donaran quatre cursos : Patrimoni Històric, Anglès, Narrativa de Viatges, i Rafael Masó i el Noucentisme Gironí.

Dels cursos d’idiomes, les matrícules tindran com a data límit el 31 d’octubre. A Salt es donaran diversos nivells de llengua anglesa.