Dijous comencem la Festa Major. Saps com ?

Estem a dos dies d’iniciar la nostra Festa Major.  Sabeu com  la comencem ?  Sabeu qui són els dos pregoners del 2016 ? Ara us en detallem tot :

A partir de les 20h podeu participar en la Cercavila de Pregó que tindrà aquest recorregut :  sortida de la Coma Cros, passaran pels carrers Enric Granados, el Major, Gallostra, Àngel Guimerà i arribarà a la plaça Lluís Companys, davant l’Ajuntament.

A la Cercavila de Pregó hi participaran els Amics dels Gegants de Salt, els Diables d’en Pere Botero, la Banda del Rec, la Colla Gegantera Caixa de Trons i els Grallers de Bescanó.

La Cercavila ens farà arribar a les 21h just a l’Ajuntament per escoltar el Pregó de Festa Major, presidit per l’alcalde Jordi Viñas i pels dos pregoners escollits enguany : els esportistes Quim Fontané i Nora Fernández.

Quim Fontané és un palista del Club Salt-Ter que ha estat campió d’Europa en tres ocasions en el caiac free style.

Nora Fernández, del Club Gimnàstic Salt, ha participat en els Mundials de gimnàstica rítmica i està preparant la seva participació en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016.

Quan els dos joves acabin el pregó, els Diables d’en Pere Botero il·luminaran la plaça amb foc i flames, amb les quals tancarem aquest inici de la nostra Festa Major.

Si voleu ampliar informació, aquí teniu la Guia de la Festa Major 2016

Us hi esperem !!

La fotografia és de la cercavila de la Festa Major 2015