Festa Major : agenda pel diumenge 24

La nostra Festa Major continua avançant i per demà, diumenge 24, tenim previst tot un munt d’activitats que, des de les 9 del matí fins ben bé entrada la nit de dilluns. Des de la Jornada Castellera, passant per Cercavila, concerts… tot un llistat de possibilitats que , us permetran gaudir plenament d’aquesta jornada.

 

DIUMENGE, 24 DE JULIOL

A les 9 del matí i fi ns a les 7 de la tarda, TORNEIG DE BOTXES amb el CLUB BOTXES SALT, CLUB BOTXES GIRONA i CLUB BOTXES CANET DE MAR, al parc de la Maçana.

A les 11 del matí, CERCAVILA AMB ELS GRALLERS i TIMBALERS DELS MARRECS DE SALT. Recorregut: sortida de la Coma Cros, carrer Enric Granados, passeig Ciutat de Girona, carrer Manuel de Falla i arribada a la Plaça Lluís Companys.

A les 12 del migdia, ACTUACIÓ CASTELLERA amb els MARRECS DE SALT, els XICS DE RANOLLERS i XICOTS DE VILAFRANCA, a la plaça Lluís Companys, davant de l’Ajuntament.

A dos quarts de 5 de la tarda, ACTUACIÓ CASTELLERA amb ESPECTACLE FAMILIAR i ANIMACIÓ INFANTIL a càrrec de JAUME BARRI, davant les Naus Guixeres, núm. 8.

A les 6 de la tarda, FESTA INFANTIL DE L’ESCUMA amb LA BOMBOLLA, a la plaça Catalunya.

A les 7 de la tarda, VISITA GUIADA DESCOBREIX LA COMA CROS, sortida de la plaça de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. Cal reserva prèvia al c/e comacros@salt.cat

A 2/4 de 8 del vespre, CONCERT DE TARDA a càrrec de l’ ORQUESTRA MARAVELLA, a l’Era de Cal Cigarro.

A 2/4 de 9 del vespre, EXHIBICIÓ DE BALL a càrrec de l’ ASSOCIACIÓ CULTURAL ALGARABIA i del GIMNÀS BUDOKAN, a l’Era de Cal Cigarro.

A les 9 del vespre, ESPECTACLE DE CREACIÓ COMUNITÀRIA DISSOLUCIÓ a càrrec de CIA LAS LO LAS i NOU ESPIRAL, a la placeta darrera el Teatre de Salt.

Sopars de veïns als carrers: Llarg, Sant Jaume i Sant Joan.

A 2/4 d’11 de la nit, BALL DE NIT DE FESTA MAJOR amb l’ORQUESTRA MARAVELLA, a l’Era de Cal Cigarro. A dos quarts d’1 de la nit, CONCERT amb DI-VERSIONES , A les 2 de la nit, CONCERT amb THE GRUIXUT’S, a l’Era de Cal Cigarro.