La UNED presenta a Salt un llibre dedicat als 40 anys d’existència a les comarques gironines d’aquesta universitat a distància

Enguany fa 40 anys que la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) va arribar a les comarques gironines primer a Girona i ara a Salt, on té la seu a la Factoria Cultural Coma Cros. Aquí es presentarà  demà dimecres, dia 15 a partir de les 20h, un llibre d’homenatge per aquesta commemoració. Avui dia, més de 1.400 persones són estudiants de la UNED amb seu a Salt.

El llibre és “Flors, poemes i aquarel·les” i conté uns poemes nadalecs escrits per Ramon Alabau, qui va ser coordinador de la UNED a  Ripoll. Les il·lustracions les ha fetes Josep Arnau qui havia estat director de la UNED a les comarques gironines entre el 2001 i el 2012, director de l’Escola Politècnica de Girona i president de la Diputació.

El llibre també és un reflex dels canvis que ha viscut la UNED des de la seva arribada a la ciutat de Girona i el pas fins l’actual seu de la vila de Salt.