XIX Fira del Cistell : us presentem l’anunci radiofònic i el tema de l’exposició

A cinc dies vista d’inagurar la XIX Fira Internacional del Cistell, avui us adjuntem dues novetats : l’anunci radiofònic i la temàtica de la tradicional exposició que podreu gaudir durant el proper cap de setmana. Podeu veure aquesta exposició al pati de Cal Mut, al carrer Vidal i Barraquer del Barri Vell.

L’exposició d’enguany tindrà el títol de “Viu, Vímec, Viu!” i serà una retrospectiva de peces de cistelleria usades i desgastades per l’ús.

Podrem gaudir de peces que mostraran el desgast dels materials i de les formes : entrenats, vares i nanes atrofiades, culs desgastats pel munt de viatges arreu, etc.

Tot plegat per entendre que, quan no existia cap material artificial com el plàstic, l’artesania del cisteller permetia crear peces sòlides i de llarga durada, però que com qualsevol altra objecte, sotmès al pas del temps i al desgasts de l’ús continuat.

Pels organitzadors, aquestes peces “han aconseguit renéixer i formar part d’una peça que simbolitza LA VIDA, la vida del vímec abans i ara a SALT.

Falca de Ràdio

D’altra banda, us enllacem amb l’anunci radiofònic per promocionar la XIX Fira Internacional del Cistell.