El Crèdit comença gira i arribarà a Salt durant el mes de juny

El Crèdit s’acomiada dels escenaris barcelonins i comença una gira, amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, que el portarà a 36 municipis de Catalunya

Ja l’han vist més de 140.000 espectadors i després de la gira la producció s’acomiadarà definitivament

El crèdit, la comèdia de més èxit de la cartellera barcelonina, ha acomiadat aquest cap de setmana la seva segona temporada a La Villaroel de Barcelona. Des de la seva estrena, el setembre de 2013 fins ara, més de 140.000 espectadors han rigut amb aquest hilarant text de Jordi Galceran sobre la crisi econòmica, protagonitzat per Jordi Boixaderas i Jordi Bosch en la temporada 13-14 i per Jordi Boixaderas i Pere Ponce en els darrers mesos.

Nova gira per Catalunya: 42 funcions en 36 localitats

Un cop tancada la temporada a Barcelona, El crèdit començarà aquest proper cap de setmana una gira que en només 3 mesos farà 42 funcions en 36 localitats de la geografia catalana (12/6/15 i 13/6/15 a Salt). En aquesta gira, Jordi Bosch tornarà a pujar als escenaris amb Jordi Boixaderas per interpretar el paper del director de banc, que des del mes de novembre ha anat a càrrec de Pere Ponce.

El crèdit de Jordi Galceran ha estat traduïda, fins ara, a vuit idiomes (austriac, finès, italià, hongarès, alemany, anglès, castellà i gallec) i s’ha estrenat a països com Mèxic, Argentina, Panamà, Àustria, Finlàndia, Itàlia, Hongria, Alemanya, Miami, Galícia i està pendent d’estrenar-se a una desena de països més.

elcreditbito