CUINA DELS NADALS
AULA GASTRONÒMICA DEL MERCAT DE SALT
CUINES DE NADAL
A càrrec de Lluís Blanch i Carme Vilaró
PROGRAMACIÓ
Tots els dimecres a partir de les 18:00’
19 de novembre:
• GALETS FARCITS DE PATÉ I BOTIFARRA AMB BEIXAMEL
• TIMBAL DE CAPÓ AMB PANSES I PINYONS
• CÒCTEL DE PINYA COLADA
• POLVORONS, TORRO DE XOCOLATA AMB TARONJA, BOLES DE NADAL
26 de novembre:
• MIL FULLS DE CREMA DE SALMÓ I LLAGOSTINS
• ESPATLLA DE XAI ROSTIDA AMB FOIE
• COCTEL CAVA AMB MAGRANES
• PASTÍS DE SANT ESTEVE DE XOCOLATA TOCINET I MADUIXES
3 de desembre:
• CASSOLETA DE PASTA FILO AMB SALTEJAT DE VERDURETES I RAÏM AMB PEDRETES DE MANXEGO D´OR
• LLUÇ FARCIT AMB GAMBES AL FORN
• COCTEL BLOODY
• TRONC D´ANY NOU
10 de desembre:
• ESCAMARLANS AMB SALSA DE LLIMONA I ORENGA
• LLIT DE FULL AMB SEPIONES I CEBA CARAMEL•LIZADA
• TORTELL DE REIS
• COCTEL SANT FRANCESC
■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■
Places limitades, reserves al telèfon 972 233 826 (matins)
i en el correu mercatdesalt@gmail.com
5 € per sessió (dia)