Últim Concert The Pepper Pots a la Mirona, Salt

Últim concerts The Pepper Pots

DISSABTE 29 NOVEMBRE || ÚLTIM CONCERT || Sala 1

Les coses bones s’acaben, no és cap drama. Després de 11 anys recorrent món, de 370 concerts en 15 països diferents, en tres continents, haver col•laborat amb alguns dels millors artistes de la música jamaicana i soul com Binky Griptite (the Dap-Kings), the Impressions, Eli ‘Paperboy’ Reed, Maxine Brown, the Pioneers, Dr. Ring Ding, Freddy Reiter (New York Ska-Jazz Ensemble) o ASPO, és el moment de tancar un cicle i celebrar tots aquests anys de música, viatges i entrega.
The Pepper Pots es separen després de una gira que els ha portat per mitja Europa presentant el seu darrer disc, el celebrat “We must fight”. Com us podeu imaginar, això no es quedarà aqui: hi haurà nous projectes i molta més música, però tota bona història mereix un gran final. Aquests serà a la seva ciutat, Girona, el proper 29 de novembre. No serà un dia per lamentar-se sinó una festa per celebrar tot els triomfs aconseguits, impensables el 14 de febrer de 2003, data del seu primer concert com a grup. Des de llavors, pel grup han passat més d’una vintena de persones deixant el seu granet de sorra fins convertir-los en el que son avui, un dels millors grups de soul de tota Europa.
Mentre es materialitzen els seus nous projectes i acabem de preparar la gran festa final, ens quedem amb aquestes paraules del seu darrer disc:

The Pepper Pots

“And now you see what you found  // I ara que veus el que vas trobar

Feel proud of what you’ve done // Estigues orgullós del que has fet
Fight for your dreams // Lluita pels teus somnis
And built a better world to live //  i construeix un mon millor on viure

 

 

WEB

FACEBOOK

Font: La Mirona