Segona edició d’Economia Social Cooperativa : sectors creatiu, cultural i educatiu teniu una cita a la Coma Cros

Per segona any consecutiu, Salt acollirà una Jornada sobre Economia Social Cooperativa, que per enguany estarà centrada en els sectors creatius, educatius i culturals. La jornada es farà el proper dia 25 a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. Aquesta jornada està organitzada per  l’Espai Municipal d’Ocupació de Salt (EMO) i el Viver d’Empreses Creativoculturals.

L’any 2015 l’EMO va organitzar una jornada sobre Economia Social Cooperativa on es va posar sobre la taula la rellevància que tenen les iniciatives col·lectives d’emprenedoria social a l’hora de donar resposta als reptes de la societat actual.

Per l’edició 2016, les experiències es centraran els sectors creatiu, cultural i educatiu i us convidem a conèixer experiències inspiradors d’emprenedoria social cooperativa dins d’aquest àmbit. Amb la col·laboració de LabCoop identificarem els trets en comú de les diferents experiències i les condicions que afavoreixen el seu sorgiment.

Per inscriure’s a l’edició d’enguany, podeu fer-ho a través de forma presencial (A l’EMO C/ Àngel Guimerà, 88, de les 10h fins les 13h), o bé per via telemàtica : http://emo.viladesalt.cat

Participants

Els conductors d’aquesta segona jornada seran Jordi Garcia Jané, cooperativista, soci de L’Apòstrof  i Patricia Rodríguez, consultora de serveis per a la promoció de l’ESS.

També hi haurà representants de les cooperatives La Copa de Salt, el Crític de Barcelona. Clack Audiovisuals de Mataró, Grup Disseny  de Cabrils.