Salt, preparada per esdevenir la capital internacional del piragüisme aquest cap de setmana !!

Salt tornarà a ser el focus d’interès internacional, una setmana després de la Diada, però en aquesta ocasió del món del piragüísme i dels kayacs. Entre el divendres 16 i el diumenge 18, el club Salt-Ter organitza el V  Kayak Festival i el XVIII Kayak d’Aigües Braves. Més de 100 inscrits d’arreu competiran en una de les cites obligades del calendari esportiu.

Els dies 16 i 17 es realitzarà el V Salt Kayak Festival.  Aquesta trobada combina la pràctica esportiva i l’artística, ja que per cinquè any consecutiu es lliurarà el premi a la millor pel·lícula o documental sobre aquest esport.

Segons el calendari, que podeu consultar en aquest enllaç, el dissabte 17 es faran les competicions de Kayak Cross i el de Kayak Free Style. Al vespre, es visionaran les pel·lícules i documentals presentats a concurs i abans de la mitjanit es donarà a conèixer els guanyadors.

El diumenge 18 tindrà lloc la XVIII edició del KAB (Kayak d’Aigües Braves) en un tram del riu Ter (Girona) de classe III i IV, situat aigües avall de la presa de Susqueda. És un recorregut força estret, amb un cabal entre 15 i 20m3/sg. situat en un entorn natural privilegiat i que flueix sobre un llit de roca donant lloc a alguns passos espectaculars i únics.

Fotografia de la Wikipèdia