Salt, amb els nous alumnes: repartim la Guia Pràctica per l’Estudiant Universitari

Avui dimecres comencem les matriculacions en els diferents centres universitaris instal·lats a Salt. Per això, estem repartint la Guia Pràctica per l’Estudiant Universitari, amb tota la informació necessària pels nous alumnes, entre els quals en destaquem l’arribada de molts francesos.

Des de l’Ajuntament apostem per aquesta Guia perquè coneguin com és la nostra vila i què els oferim perquè gaudeixin de la seva estada entre nosaltres.

A la Guia, els nous alumnes trobaran informacions de tota mena : des dels centres de formació, tan universitaris com d’idiomes i artístics ; equipaments juvenils ; instal·lacions esportives; informació sobre les rutes naturals per les Deveses, el riu Ter, etc. També hi publiquem les principals fites culturals i festives de Salt, així com temes més socials com sanitat, seguretat i serveis immobiliaris.

D’altra banda, a banda de la Guia Pràctica per l’Estudiant Universitari, també es lliura altra mena d’informació més genèrica : un mapa de Salt, horaris d’autobusos, un petit manual sobre la Història saltenca, etc.

El primer centre ha estat EUSES, demà serà el torn d’ERAM i a mesura que els altres centres obrin matriculacions anirem repartint aquestes guies.

Fotografia de l’Ajuntament : una noia rebent la Guia Pràctica per l’Estudiant Universitari de Salt