Rutes de Llegenda “El Fill del Tro”

El Fill del Tro

Aquest és un itinerari que transcorre per un paisatge divers, el qual es pretén que sigui descobert a través de les sensacions que experimetarem en transitar-hi, més enllà del que ens ofereix la vista. L’objectiu és adquirir un concepte nou del Parc de les Deveses de Salt, atrevit i experencial.

Longitud: 2,750 km

Durada: 1h

Contrariament a la resta, no té rètols informatius associats per tal d’evitar que hi hagi distorsions. Un fullet distribuït en el punt d’informació ens ajudarà a gaudir d’aquest itinerari perceptiu i a adornar-nos dels molts elements que hi ha a la nostra disposició, per a ser descoberts, tot contemplant el paisatge que el conté de forma nova i interactiva

Llegenda

En la popular llegenda, el Fill del Tro, enemic del Fill de la Muntanya (i enamorat també de la nimfa Mifegínia) va ser vençut pel Fill de la Muntanya. Buscant venjança, el Tro, la Fúria i el Vent, que eren amics del mort, van desfermar una tempesta sobre un gran llac que hi havia a la Plana de Salt. S’ha cregut convenient anomenar així aquest itinerari, que passa pel llit de l’antiga plana d’inundació que el riu Ter provocava quan anava crescut.

Rutes de Llegenda El pelut de la Pilastra

El pelut de la Pilastra