Publiquem la guia de la Festa Major 2016 que tindrà com a pregoners dos esportistes: Quim Fontané i Nora Fernández

La nostra vila engega motors per a celebrar la Festa Major 2016, que viurem des del 21 al 26 de juliol. Una Festa Major que serà inaugurada el dijous 21, a partir de les nou del vespre, per dos esportistes saltencs : el piragüista Quim Fontané i la gimnàstica Nora Fernández.

Aquest matí, l’alcalde Jordi Viñas i la regidora Eva Rigau han presentat la Guia de la Festa Major 2016 de Salt. L’enllaç us permetrà llegir-la tota.

Dos Pregoners Campions

Quim Fontané és un palista del Club Salt-Ter que ha estat campió d’Europa en tres ocasions en el caiac free style.

Nora Fernández, del Club Gimnàstic Salt, ha participat en els Mundials de gimnàstica rítmica i està preparant la seva participació en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016.

Per l’alcalde, Jordi Viñas, els dos joves són exemples de “joventut, esforç, treball, esport i porten el nom de Salt a tot arreu”.

De la guia us destaquem que es manté el carrer Miquel de Palol com a espai pels firaires i les atraccions de la Festa Major.

També hi trobareu totes les activitats culturals, lúdiques i socials programades. Una de les que més creixen són els sopars populars de diferents carrers de la nostra vila.

L’Era de Cal Cigarro serà la seu dels concerts i espectacles musicals. Des dels Catarres fins Diversions, tota una gran programació per ballar i passar-ho bé !!

Fotografia de l’Ajuntament de Salt : la presentació del Cartell de la Festa Major. L’alcalde, Jordi Viñas, la regidora Eva Palau i la dissenyadora del cartell, Delphine Labedan.