Publiquem el llistat de bars i restaurants que obriran a Salt per a la Diada

El proper 11 de setembre, Salt serà una de les cinc poblacions catalanes on es farà les concentracions que organitzen Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional de Catalunya. Les previsions és que arribin 60.000 persones a la nostra vila. El lema de la concentració de Salt és “ La República de la Solidaritat i la Diversitat “.

Des de l’Ajuntament treballem per oferir la màxima informació de tot allò relacionat amb els serveis relacionats amb aquesta Diada. Podreu consultar en tot moment en aquest enllaç.

Una de les primeres informacions que publiquem és el llistat de bars i de restaurants que tindran obert per la Diada. En el document que llegireu en aquest enllaç hi ha els locals que han confirmat que obriran i que oferiran els serveis de begudes i de menjar habituals.

La Diada a Salt

Esperem 60.000 persones provinents de la Catalunya Nord, La Selva, Gironès, Alt i Baix Empordà i Garrotxa i Pla de l’Estany. Salt juntament amb Berga, Tarragona, Lleida i la capital, Barcelona, representen aquesta Diada descentralitzada que s’ha programat per enguany. És per això que la nostra vila serà un dels focus que centraran l’interès d’arreu del món.

La concentració tindrà lloc en el Passeig dels Països Catalans, dividit en 6 trams. L’Estació Jove, que és la fotografia que acompanya aquest text, serà el punt on s’ubicarà l’escenari de les declaracions.

Aquesta Diada descentralitzada vol mostrar que els catalans estem A punt per la República Catalana.