Publiquem l’agenda del Nadal des d’avui i fins el dimarts 27

Arriba el Nadal a la nostra vila, i a banda de les celebracions familiars, també tenim un munt d’activitats per a gaudir de Salt. Avui us publiquem tots els actes programats entre avui dia 22 i el dimarts 27.

Dijous 22


16h, 18h i 20h : Espectacle de Nadal del Club Gimnàstic Salt ” Mary Poppins” . Al pavelló de gimnàstica. Entrada gratuïta.

 

Divendres 23


11h30 fins les 14h : Juguem als Patis ? Oferim activitats esportives i lúdiques als patis de les escoles Farga i Mas Masó, i els del mercat cobert i la plaça Catalunya.
12h : Concert de Nadales al Mercat municipal de la vila. Organitza Federació de Comerciants.
16h i 19h30 : Papà Noel visita Salt. El trobareu passejant Vallvera pels carrers Maçana, Francesc Macià i Centre, Països Catalans i plaça Catalunya. Organitza l’Associació de Comerciants Francesc Macià-Centre-Maçana i Els Dracs CiV.
18h : Cantada de Nadales a càrrec dels alumnes de l’Institut Vallvera pels carrers Maçana, Francesc Macià i Centre, Països Catalans i plaça Catalunya. Organitza l’Associació de Comerciants Francesc Macià-Centre-Maçana i Els Dracs CiV.
19h i 20h30 : Concert de Nadales de la Coral Sant Jaume. Faran un recorregut des de Can Ricard fins la plaça del Veïnat. Organitza l’Agrupació de Comerciants del Veïnat i la Coral Sant Jaume.

 

Dissabte 24


23h : Missa del Gall. Acte tradicional del Nadal. A l’església de Sant Cugat i amb la participació dels Escoltes i Guies Sant Cugat.

 

Diumenge 25, Nadal


19h : Els Pastorets. Obra teatral tradicional que mostra la lluita entre el Bé i el Mal per l’arribada de Jesucrist. Al Teatre de Salt. Preu 6 €

 

Dilluns 26, Sant Esteve


19h a 21h : Pessebre Vivent del Barri Vell de Salt. Entrada gratuïta i aportacions voluntàries. Organitza l’Associació de Veïns del Barri Vell de Salt.
20h : Els Pastorets. Obra teatral tradicional que mostra la lluita entre el Bé i el Mal per l’arribada de Jesucrist. Al Teatre de Salt. Preu 6 €.

 

Dimarts 27


18h : La Princesa Samarcanda arriba a Salt. És l’emissària dels Reis d’Orient i recull les cartes de la mainada. Avui, a la placeta Juli Garreta. Organitza la Comissió de Festes de Salt.
18h a 20h : Pessebre Vivent del Barri Vell de Salt. Amb la presència de la Princesa Samarcanda. Entrada gratuïta i aportacions voluntàries. Xocolatada popular. Organitza l’Associació de Veïns del Barri Vell de Salt.