pisos per a estudiants

Pisos reformats per als universitaris

Ceigrup-Finques J. Company ha acabt la primera fase de rehabilitació d’un bloc de pisos a Salt per convertir-lo en habitatges de lloguer per a estudiants. La promoció de 28 habitatges, vol donar resposta a la necessitat d’allotjament als estudiants dels centres universitaris. La constructora compta amb la col·laboració de l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament per al lloguer dels pisos i amb unes condicions econòmiques especials pel que fa a la despesa inicial. L’edifici està situat al nº 309 del carrer Major.

D’Altre banda, sis estudiants de la UdG participen aquest curs en el projecte de Pisos Soidaaris per la Convivència al centre de Salt. En aquesta iniciativa d’integració i cohesió social, els sis universitaris hi desenvoluparan diferents activitats destinades a millorar els espais de convivència del municipi i de les comunitats veïnals. Els estudiants gaudeixen d’un lloguer molt barat a canvi de la seva participació en les activitats.

Avantges als qui lloguin pisos a estudiants

L’Ajuntament de Salt ha anunciat que rebaixarà un 50% de l’IBI als propietaris d’habitatges buits que els lloguin a universitaris o estudiants de grau superior. La bonificació durarà tres anys, ja que es considera que a partir del quart any el propietari ja haurà comprovat el benefici de tenir el pis llogat.

pisos per a estudiants