Obertes les inscripcions pel Concurs Internacional de la Fira del Cistell de Salt

La XIX edició de la Fira Internacional del Cistell de Salt obre les inscripcions pels artistes cistellers que vulguin participar al CICRA  (Certamen Internacional de Cistelleria Roser Albó), i que enguany arribarà a la setena edició.

Tant les bases del CICRA com les inscripcions s’han fet públiques a partir d’avui en cinc idiomes: català, espanyol, francès, italià i anglès. En aquest enllaç hi trobareu tant les bases c om els formularis d’inscripció.

S’estableixen dos premis en les categories de Cistelleria Tradicional i Cistelleria Artística.

El termini d’inscripció al certamen finalitzarà el divendres 16 de setembre de 2016 a les 15h, segons s’especifica a les bases.  El jurat emetrà una puntuació de l’1 al 5 per a cada una de les obres presentades, que seran exposades al públic assistent a la Fira.

El veredicte del jurat, així com l’entrega del VII Premi CICRA, tindrà lloc  el dissabte 1 d’octubre en el marc de la XIX Fira Internacional del Cistell de Salt.

La fotografia que acompanya aquest text pertany a l’edició del 2015. Si voleu altres fotografies d’edicions passades, podeu visitar el Flickr de l’Ajuntament de Salt en aquest enllaç.