Rutes de Llegenda Mifegínia

Mifegínia

Si empreneu aquest sender amb ganes i interès podreu apendre un munt de coses sobre les principals espècies d’animals i plantes que viuen al Parc de Les Deveses de Salt, així com la seva riquesa pel que fa a la biodiversitat.

rutes per minusvalids  Aquest itinerari està adaptat per a Minusvàlids Motrius  

Descobriu la vinculació de la Vila de Salt amb la Fira del Cistell i la importància dels salzes i les salzedes per aques ús. I també podreu gaudir l’Àrea d’acollida del Pla dels Socs i les àrees de descans de l’Embarcador, del Salt de la Maçaçana i de la Bassa dels Ànecs, que us esperen amb els braços oberts. les principals espècies de plantes arbòries les podreu reconèixer localitzant els arbres marcats pels Amics de les Deveses, sender que ha estat recuperat per aques ús.

 

Llegenda

En la llegenda saltenca, jo la nimfa Mifegínia es salva de l’escomesa de les aigües agafant-se a les branques d’un gran arbre. És per això que s’ha cregut escaient començar aquest itinerari a l’arbre monumental esmentat “Prunera de la Saviesa”. Aquesta ruta estarà adaptada en tota la seva extensió per minusvàlids amb cadira de rodes

Rutes de Llegenda El pelut de la Pilastra

El pelut de la Pilastra