l’Odeon Multicines de Salt estrena el 3D Làser amb “Star Wars”

L’Odeon Multicines de Salt estrena el 3D Làser amb ‘Star Wars’

S’ha dotat una sala d’un equipament tecnològic únic a l’Estat que permet una nova experiència de projecció

Qui vulgui sentir com mai el poder de la Força, i sobretot dels làsers, ara en tindrà l’oportunitat amb el nou giny que incorpora l’Odeon Multicines de Salt. Es tracta del més sofisticat equipament de projecció làser 3D 4K, únic a l’Estat espanyol i que ara només ofereixen els cinemes de La Maquinista de Barcelona.

El multicine situat a l’Espai Gironès ha enllestit la primera sala Full Experience, equipada amb dos nous projectors Christie CP42LH Làser 6P i l’última tecnologia de so amb el Dolby Atmos, coincidint amb l’estrena de Star Wars. El despertar de la Força, el setè episodi de la saga creada per George Lucas.

El nou sistema tecnològic duplica l’eficiència dels millors 3D actuals, perquè es projecta amb dos projectors que s’adapten a la perfecció al sistema de l’estereopsi, que és tal com funciona l’ull humà. L’ús per part dels espectadors d’unes ulleres “actives” especials completen l’efecte.

Carmen Millán, gerent de l’Odeon Multicines de Salt, assegura que amb aquest sistema el visionat és “infinitament més nítid i l’espectador podrà disfrutar d’una experiència lumínica [de fins a 60.000 lúmens] totalment diferent respecte als sistemes convencionals halògens”. Millán, que gestiona una empresa que té cinemes en diverses ciutats de l’Estat, explica que han apostat per instal·lar el Làser 3D a Salt perquè “els gironins aprecien la qualitat”.

La primera projecció tindrà lloc avui, en la sessió de la nit de dijous a divendres (00.05 h), de la qual ja s’han venut anticipadament bona part de les 300 localitats disponibles.