L´Espai Gironès acull el màster de Catalunya d´espasa masculina

El centre comercial Espai Gironès va acollir per cinquè any consecutiu el màster de Catalunya d’espasa masculina organitzat per la Federació Catalana d’Esgrima i el club gironí Sala d’Armes de l’Onyar, en una jornada plena d’activitats en què es va voler familiaritzar al gran públic amb aquesta especialitat olímpica.

Al llarg del matí i del migdia, la zona habilitada per a la competició va ser el lloc escollit per a exhibicions i classes d’iniciació destinades a donar a conèixer les tècniques i normes de l’esgrima a l’aficionat de l’esport que potser encara no havia tingut l’ocasió de descobrir aquesta pràctica.
Ja a la tarda va ser el torn dels vuit millors tiradors catalans, que van participar en un interessant torneig en el qual va poder gaudir-se de les seves habilitats amb l’espasa. El màster va ser tot un èxit d’assistència, amb la presència d’un bon nombre de visitants.

Les accions del centre comercial gironí no s’acaben aquí. Durant el mes de novembre, per exemple, petits i grans podran aprendre conceptes bàsics sobre recollida selectiva i prevenció de residus amb l’exposició Dóna la volta. Del residu al recurs de l’Agència de Residus de Catalunya.

Font: Diari de Girona