Les Cuineres de Salt tanquen la 14a temporada. Retornaran a l’octubre !!

Un curs més, i ja en són 14 des de la fundació el 2002, les Cuineres de Salt tanquen barraca i gaudiran d’unes merescudes vacances. I és que aquesta colla de dones han d’agafar forces per retornar a l’octubre, amb  dues grans cites : la Fira Internacional del Cistell de Salt i la Fira Tast de Girona.

Des del 2002, els objectius de les Cuineres de Salt són recopilar receptes de cuina tradicional catalana, i especialment, les pròpies de la nostra vila. Prova de l’èxit d’aquesta iniciativa han estat els dos llibres publicats i totes les aparicions, cursos i tallers que fan arreu de Salt, i també a altres indrets!!

La cuina de Salt ha estat tradicionalment molt lligada als productes de les hortes de la vila : salsafins, pèsols i les verdures i fruites pròpies de cada estació.

Les Cuineres de Salt és un grup obert a qualsevol persona que vulgui sumar-hi esforços, il·lusions i coneixements. Si teniu ganes d’apuntar-vos, envieu un correu a l’Àrea de Promoció de l’Ajuntament de Salt : promociodelaciutat@salt.cat

Fotografia : un moment de la reunió de tancament de la temporada.