Trasllat UNED Coma Cros Salt

La UNED comença el primer curs a la Coma Cros

La UNED ja ha començat el nou curs amb la seu a Salt que posa fi al seu peregrinatge durant els darrers 39 anys. dos esdeveniments en un sol acte van oficialitzar l’estrena: l’acte del nou curs acadèmic i la inauguració de la seu a la Factoria Cultural Coma Cros.

Amb l’obertura d’aquesta nova seu universitària, ja són tres les que estan situades a la Coma Cros. A la primera planta hi ha l’escola ERAM (on s’imparteix un grau en audiovisuals i multimèdia i, a partir d’aquest nou curs, un d’arts escèniques), adscrita a la Universitat de Girona, i la UOC.

La seu de la UNED està situada a la segona planta de l’edifici. Hi ocupa poc més de 1.000 m2, 972,12 dels quals són últis. HI ha  tretza aules per a la docència o l’estudi i una gran aula central on es faran els exàmens i en la qual cabran gairebé un centenar d’alumnes. A més hi ha una desena de despatxos i espais més per a l’administració, direcció i auxiliars del centre associat, i per als serveis.

La construcció de la seu i el trasllat des de Girona ha costat uns 950.000 €, pagats entre la Diputació i la mateixa universitat. La UNED a Girona va tenir 1.268 matriculacions el curs passat i un total de 82 tutors.Acte Universitari Coma Cros Salt