Yasmina Koubghi

Teixits Yasmina

Amb el suport de la família he convertit el meu somni en realitat

La Yasmina ha convertit el seu hobby en la seva feina. Juntament amb la seva família, ha convertit el seu somni en una realitat, obrir el negoci tèxtil Teixits Yasmina. L’emprenedora està vivint la millor etapa de la seva vida.

De petita, mai s’hauria imaginat que li agradaria tant l’art; pintar quadres i cosir. Ha trobat el que li agrada i el que més li satisfà és veure que les seves creacions queden boniques i agrada als altres. “La meva ment se’n va a un altre nivell”, afirma la cofundadora de Teixits Yasmina.

La iniciativa d’emprendre el negoci va sorgir quan la Yasmina es va adonar que tenia dificultats per trobar feina pel fet de portar vel. “És molt trist que en el segle XXI encara hi hagi gent amb aquest problema”. Seguint aquesta línia, en el seu negoci va voler que hi treballessin noies joves de la seva cultura.

La seva família ha estat el seu principal pilar des dels inicis. Els seus pares, germans i la seva àvia li donen suport incondicional i cadascú aporta el seu granet de sorra. Segons la Yasmina, treballar amb la família és el millor que hi ha: “Per molt que creguis que pots fer-ho sola, si et fan costat arribes més lluny i millor”.

La seva mare és la seva ànima bessona, el seu referent. El seu pare li transmet tranquil·litat i saviesa. La seva àvia és molt afectuosa, i els seus germans l’ajuden en tot. “Tenim la sort de tenir molt bona relació i comptar uns amb els altres”.

La cultura és un altre pilar important en la vida de la Yasmina: “Els nostres pares sempre ens han deixat que la visquem a la nostra manera, però al final t’adones que necessites aquesta fe per seguir endavant”.


https://www.instagram.com/teixitsyasmina/