Fins el dia 23 podeu inscriure’s als tres cursos d’animació que organitzen l’ERAM a la Coma Cros

La Factoria Cultura Coma Cros i l’Escola Universitària ERAM tenen tot a punt pels tres cursos d’animació que es faran entre finals d’agost i primers de setembre. Teniu temps d’inscriure-vos fins el proper dimarts, dia 23. Les places són limitades !! Els cursos estan dirigits a mainada a partir dels 4 anys i joves fins els 17.

El curs pels infants més petits és el de rodar una escena de la pel·lícula Toy Story. En aquesta aventura espacial hi haurà temps per jugar, actuar, dibuixar, gravar, editar, però sobretot de passar-s’ho molt bé. Més informació, en aquest enllaç.

Pel grup dels 6 als 12 anys, el curs consistirà en crear un capítol de dibuixos animants, en un procés integral de creació de personatges, arguments, dibuixos, etc. La resta de la informació en aquest enllaç.

Finalment, el curs dels 12 als 17 anys ofereix la possibilitat d’experimentar l’evolució del mapping a través de la vivència de totes les seves fases creatives. Per tant, s’endinsaran en la part creativa, el coneixement de els tècniques de vídeo mapping, la utilització de softwares professionals i l’execució del mapping. La resta de la informació, aquí.

Fotografia del lloc oficial de Disney /Pixar