Fins els 22 de desembre, comerciants de Salt recolliran joguines per l’Hospital Sant Joan de Déu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salt

Per primera vegada les Associacions de Comerciants Francesc Macià Zona Centre-Massana i els Dracs de zona Plaça Catalunya (Unió de Comerciants de Salt), amb el suport de tots els seus associats, han unit esforços per col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu per poder recollir joguines amb l’objectiu que cap nen es quedi sense joguina per aquestes festes.

Per l’Ajuntament de Salt aquesta iniciativa demostra l’enorme implicació del teixit associatiu de la vila en tot tipus d’activitats socials.

Recollida a 50 botigues i a l’Ajuntament

Tothom que vulgui col·laborar podrà fer-ho lliurant joguines o material escolar a qualsevol dels seus associats  fins el dia 22 de desembre a qualsevol dels establiments associats. Són pràcticament 50 comerços saltencs. També es poden lliurar directament a  l’àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament.

Degut a raons sanitàries, cal que les joguines siguin noves i pot ser qualsevol joguina o bé material escolar que l’Hospital Sant Joan de Déu distribuirà al llarg de tot l’any entre els nens i nenes ingressats.

La idea es va començar a gestar l’estiu passat entre l’associació de comerciants i l’àrea de voluntariat de l’hospital. Antoni Rodriguez, de la Unió de Comerciants de Salt admetia que estan molt contents de poder portar a terme aquesta iniciativa i assegurava que d’entrada i essent aquesta la primera experiència no s’han fixat cap objectiu i que tot el que vingui serà benvingut.