Festa Major : publiquem l’agenda pel dissabte i pel Correfoc que ens durà fins el diumenge

La Festa Major avança i perquè no us deixeu passar cap de les activitats programades, us detallem dia a dia l’agenda. Per dissabte tenim un munt de coses, entre elles, Cercavila, concerts, sopars a la fresca a diversos carrers i el Correfoc, que ens durà del dissabte fins l’albada de diumenge.

 

DISSSABTE 23 :

 

A dos quarts de 7 de la tarda, CERCAVILA DE GEGANTS i BATUCADA amb ELS AMICS DELS GEGANTS DE SALT, LA BANDA DEL REC, BANDA JUVENIL DELS DIABLES D’EN PERE BOTERO i tres bandes convidades, amb el següent recorregut: sortida del carrer Roca Delpech a l’alçada de la plaça Sant Cugat, passeig Marquès de Camps, carrers Major, Mercè Rodoreda, Miquel de Palol i arribada a l’Era de Cal Cigarro.

A les 7 de la tarda, DE BACH A LLACH a càrrec de l’orquestra de violoncels LIMONCELLO, a El Canal-Centre d’Arts Escèniques Salt-Girona.

A les 7 de la tarda, LES CANÇONS D’ULISSES EN CONCERT a càrrec de l’ASSOCIACIÓ CULTURAL COR PAÍS MEU, a la plaça del Veïnat.

A dos quarts de vuit del vespre, HEAVY PER XICS, a l’Era de Cal Cigarro.

Sopars Populars als carrers : plaça del Veïnat (Abat Oliba), Sant Dionís (Era de Can Maret), Santa Afra, Països Catalans, Pere Gallostra, Joaquim Ravetllat, Josep Pla, plaça Juli Garreta, Maria Mercè Marçal, Caterina Albert, Sant Dionís (Agustí Cabruja), Lluís Moreno, Fidel Aguilar, Mollera, plaça de la Vila i Jacinto Benavente.

A les 10 de la nit, BALL DE FESTA MAJOR amb l’ ORQUESTRA MONTECARLO, a l’Era de Cal Cigarro. A un quart d’ 1 de la nit, CONCERT amb ZOO.  A tres quarts de dues de la nit, CONCERT amb VACAS SAGRADAS. A un quart de 4 de la nit, CONCERT amb l’ORQUESTRA MONTECARLO.

A dos quarts de cinc de la matinada, CORREFOC a càrrec dels DIABLES D’EN PERE BOTERO, amb la col·laboració de les colles de diables LES GÀRGOLES DE FOC (Banyoles), ELS DIABLES DE L’ALBERA i ELS NYERROS DEL CONFLENT.  Recordeu en aquest enllaç les mesures de seguretat.

Recorregut del Correfoc : sortida de l’Era de Cal Cigarro, Miquel Martí i Pol, passeig dels PaïsosCatalans, Mercè Rodoreda, Miquel de Palol, Pere Coll i Guitó, Major, plaça Verdaguer, carrer Processó, carrer Sant Jaume, plaça Sant Jaume, carrer Llarg i final a la plaça de la Vila.

A les 6 del matí, a la plaça de la Vila, BALL DEL PIJAMA, FESTA DE L’ESCUMA I DISCOMÒBIL amb LA BOMBOLLA.