Com estudiar un mercat potencial pels teus productes ? Aquesta és la formació que et proposen l’EMO i El Viver

L’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) i el Viver d’Empreses de l’Ajuntament de Salt, organitzen els dies 29 de novembre i 1 de desembre la formació en emprenedoria i gestió empresarial. L’objectiu és aprendre a fer un estudi de mercat, la segmentació i el mapa d’empaties.

Identificar el mercat potencial per un producte o servei a partir d’eines pràctiques en l’obtenció d’informació del seu mercat. Per vendre un producte cal informació de molta mena.

Una d’elles és saber què fa el nostre client i conèixer el per què ho fa, aconseguir informació qualitativa i aprendre a avaluar-la.

El curs està dirigit a empresaris, comerciants i a persones emprenedores que tinguin una idea o un projecte empresarial. Tindrà lloc durant 2 dies, el  29 de novembre i 1 de desembre a la Factoria Cultural de la Coma Cros.

Inscripcions

Si us interessa, podeu apuntar-vos de tres maneres : presencialment, a l’EMO C/ Àngel Guimerà, 88 – 17190 Salt de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h, telèfon 972 40 52 95.

Per correu electrònic: formacioemo@salt.cat (tot detallant el nom i cognoms, DNI, telèfon, correu electrònic i la situació laboral)

Finalment, a  través del web: http://emo.viladesalt.cat a l’apartat AGENDA i inscripcions.

 

Fotografia d’Openphoto : l’anàlisi de dades per Internet també permet estudiar els mercats.