El festival teatral Temporada Alta estrenarà a Salt dues obres de directors que mai han actuat ni a Catalunya ni a l’Estat

Salt serà la primera ciutat catalana, i de l’Estat, en la qual actuaran dos directors que fins ara no han treballat aquí : l’alemany Nicolas Stemman i el portuguès Tiago Rodrigues. Això reforça encara més la posició de la nostra vila com a clúster teatral, tal com explicàvem en una notícia anterior que podeu llegir en aquest enllaç.

Les dues peces s’estrenaran al Teatre de Salt, en el decurs del festival teatral Temporada Alta, que enguany arriba a la 25a edició. Tot un èxit per a l’empresa saltenca Bitò Produccions, creadora i impulsora d’un munt de projectes escèniques.

 

Estrenes al novembre

Aquestes dues estrenes es veuran a Salt els dies 5 i 26 del novembre.

El dia 5, el primer director que estrenarà un escenari català serà l’alemany Nicolas Stemman amb l’obra “ Werther ! ”, en la qual es reivindica la figura del jove Werther, l’heroi romàntic creat pel gran escriptor alemany Goethe a la novel·la Els sofriments del jove Werther.

El 26 serà el debut del portuguès Tiago Rodrigues, que dirigirà “Antoni i Cleopatra”, una nova visió d’aquesta tragèdia de Shakespeare.  L’obra la interpreten dos ballarins que expressaran el món de la parella com a centre de totes les dicotomies humanes.

Fotografia de Temporada Alta : un moment de l’obra Werther.