La Coma Cros us ofereix quatre activitats

La Factoria Cultura Coma Cros té previst per demà dimecres, dia 30, un total de tres activitats, de les quals dostindran lloc a la biblioteca Iu Bohigas. Una altra es farà el dissabte. La quarta serà una jornada sobre l’aprenentatge i servei que es farà a l’auditori de la Factoria.

Biblioteca

A la Iu Bohigas teniu aquestes tres ofertes per demà dimecres :

20h : presentació de l’Agenda llatinoamericana 2017, a càrrec de Salvador Martí i Puig, Professor de Ciències Polítiques de la Universitat de Girona i, acompanyament musical de Salva Gallego, cantautor.

Fins el tancament de la biblioteca : sou a temps de visitar l’exposició sobre el llibre Contes de la verda fondalada, d’Agustí Casanova i fotografies de Josep Maria Oliveras.

Dissabte 3 : 11h Storytime a càrrec de Kids&Us Salt.

Jornades

L’acte central de la jornada ens l’oferirà la pedagoga Roser Batlle, amb una reflexió al voltant d’alguns aspectes imprescindibles en els projectes d’Aprenentatge per Servei: les vivències personals de les persones que hi participen i els mecanismes d’avaluació que tenim a l’abast per fer un bon tancament de l’experiència.

L’activitat tindrà lloc a partir de les 16h i comptarà amb la presència, entre d’altres, del Regidor d’Acció Social, Ciutadania, Habitatge i Ocupació de l’Ajuntament de Salt, Ferran Burch.