Un Dia Gran, Un Gran Dia : el divendres 30, la gran festa de la Gent Gran de Salt

Amb aquest nom, un any més, els centres i serveis d’atenció a les persones grans de Salt s’uneixen per commemorar el dia Mundial de l’Alzheimer (21 de setembre) i el Dia Internacional de la Gent Gran (1 d’octubre).

El Centre de Recursos de la Gent Gran de l’Ajuntament de Salt, el Centre de Dia Les Bernardes i la Fundació Les Vetes, amb el suport del Casal de Gent Gran Les Bernardes, han organitzat i programat pel dia 30 de setembre una diada plena d’activitats per gaudir de i amb les persones grans. En l’enllaç teniu el programa.

Matí

Al matí, dins les instal.lacions del Casal Les Bernardes de la Generalitat de Catalunya, hi podrem veure una desfilada de vestits de paper a càrrec de l’Associació de Gent Gran Les Bernardes i un concert del grup de l’activitat de cant coral del Casal de Gent Gran Les Bernardes.

Seguidament es portarà a terme una activitat grupal on cada participant crearà una làmina amb imatges d’ahir i d’avui i una frase que les englobi i s’acabarà creant un collage amb totes les aportacions dels participants.

Tarda

A la tarda, els actes continuaran a partir de les 16h a la Sala Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros, on el Grup de Teatre del Centre de Recursos per a les Gent Gran de l’Ajuntament de Salt representarà “El comiat de la Lourdes”.

Posteriorment, podrem gaudir d’una ballada de sardanes a càrrec de l’entitat Salt Sardanista i de l’Associació de Gent Gran Les Bernardes i d’una actuació de play-back per part de l’Associació de Gent Gran Les Bernardes i acabarem amb un tast de coques a càrrec de Les Cuineres de Salt

Fotografia Wikipèdia