Demà, tres conferències a Salt : Mosquit Tigre, Gent Gran i UOC. A quina hi anireu ??

Prepareu agendes que demà, dimarts 20, hi haurà tres conferències a la nostra vila. Una sobre la mobilitat per la Gent Gran, una altra sobre el Mosquit Tigre, i una d’emprenedoria organitzada per la Universitat Oberta de Catalunya. Us n’informem per ordre d’inici horàri. A quina d’elles hi anireu ?

UOC

La primera es farà demà a partir de les quatre de la tarda i té previst finalitzar cap a les sis de la tarda. Es farà a la Factoria Cultural de la Coma Cros, on hi ha la seu gironina de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). El títol és “Com captar fons per la meva organització”.

L’objectiu és aprendre a gestionar els teus mitjans per rendibilitat la visibilitat del projecte i augmentar les probabilitats de rebre fons per a projectes solidaris. La ponència anirà a càrrec de Juan Mezo i Ricard Valls, experts en màrqueting social i captació de fons.

Gent Gran

A dos quarts de cinc de la tarda (16h30) al centre de la Gent Gran de Salt, a la plaça de la Vila.  La conferència es titula “Camina Sense Riscos”, i té com a objectiu explicar les millors postures físiques per passejar i caminar sense problemes. La conferència la farà Montse Vàzquez, Terapeuta Ocupacional del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.

Mosquit Tigre

La tercera, i darrera conferència de demà començarà a les sis de la tarda al Centre de Recursos de la Gent Gran de Salt, i versarà sobre el Mosquit Tigre i està organitzada per l’Associació d’Hortolans Salt-Girona. L’objectiu és explicar com prevenir la cria als horts i jardins i s’explicaran tècniques per evitar l’expansió d’aquest insecte que, des de fa una dècada, està colonitzant Catalunya. La conferència la faran especialistes de la Diputació de Girona.