Cursos de Setmana Santa per nens i joves a l’ERAM de Salt

L’ERAM de Salt ha obert les inscripcions del seu programa de cursos de Setmana Santa per a nens i joves 

ERAM ZETA és un programa que sorgeix amb la finalitat d’educar en l’ús de les noves tecnologies aplicades i les arts escèniques, i es dirigeix a nens i joves preuniversitaris que volen formar-se en el camp de les noves professions creatives i a educadors que aposten per l’ús de les noves tecnologies com a mètodes d’aprenentatge alternatius.

El projecte aposta per una formació pedagògica multidisciplinar basada en l’eduteniment, en el qual a partir de jocs, recursos innovadors i processos creatius, els alumnes realitzaran un trajecte formatiu amb l’ús dels audiovisuals i les noves disciplines artístiques com a eix transversal, estimulant així la seva imaginació i habilitats digitals.

L’objectiu final és posar la tecnologia i les noves arts aplicades a l’abast de tothom per tal de gaudir d’una educació de qualitat i adaptada a les noves generacions.

Els cursos que proposen són Stop Motion amb Lego (+5); D’aquí a Hollywood (+8); Iniciació al modelatge, escaneig i impressió 3D (+10); Disseny de personatges amb plastilina digital (+12); i Producció d’un videoclip pel grup Tram’s (+14).

eramzeta

FONT: ERAM