Com serà la circulació de persones i de vehicles per Salt durant la Diada ? Us publiquem el mapa amb tots els serveis !!

L’Ajuntament de Salt continua detallant les informacions necessàries pel bon desenvolupament de la Diada. Avui us publiquem el mapa de la vila, en format pdf, que us permetrà identificar on aparcar, les parades de bus, els trams per a les persones, on poder fer píc-nic, etc. Recordeu que teniu a la web de l’Ajuntament un enllaç permanent per a tota la informació sobre el 11 de setembre.

Si us descarregueu el mapa veureu que el Passeig dels Països Catalans estarà absolutament tancat a a la circulació de vehicles – a banda dels d’emergència – i per tant serà reservat per a les persones. Les previsions és que arribin 60.000 persones a Salt.

També hi ha informació a la zona dels serveis que s’han instal·lat pels carrers de Salt per a les necessitats personals.

Altres informacions que trobareu al mapa són les farmàcies obertes, de les quals també publiquem un llistat a part, així com les zones d’aparcaments per als qui vinguin a Salt en bicicleta.

Vehicles

Pels vehicles, hi ha el polígon de Montfullà que estarà destinat als autobusos que arribaran des de la Catalunya Nord, Alt i Baix Empordà, La Selva, Gironès, Garrotxa i Pla de l’Estany, que són les comarques i zones a les quals els toca Salt.

També funcionarà la línia 3 de bus metropolità, que farà el recorregut Salt-Girona a través de la zona hospitalària i cap el Camí dels Carlins.

Els cotxes privats tindran una zona – en color verd al mapa- per aparcar. També cal recordar els aparcaments situats a la zona del Parc Hospitalari Martí i Julià.