Botiguers de Salt : Iniciem el Concurs d’Aparadors de la Fira del Cistell !!

Arriba la XIX Fira Internacional del Cistell i una de les novetats d’aquesta edició serà el primer concurs d’Aparadors, obert a totes les botigues i establiments de la nostra vila.  Tothom interessat en participar-hi té temps fins el proper dimecres 21 . 

Les inscripcions poden fer-se per tres vies : presencialment a l’Oficina de Promoció de la Ciutat (Ajuntament), per correu electrònic a firadelcistell@salt.cat  i, finalment, a través de les butlletes adjurades en les cartes promocionals.

Requisits

Tothom qui s’apunti al Concurs d’Aparadors haurà de tenir decorat l’aparador entre el divendres 23 de setembre i fins el dilluns 3 d’octubre. El jurat designat podrà visitar, sense avís previ, els concursants en qualsevol moment dels dies del concurs.

La temàtica per a la decoració ha d’estar inspirada i relacionada amb la Fira del Cistell : des de peces cistelleres fins a qualsevol cosa relacionada amb aquesta artesania, com fibres vegetals, eines, etc.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dilluns 10 d’octubre i atorgarà un únic premi. Els propietaris de l’aparador premiat rebran un guardó de 200€.

Fotografia de l’Ajuntament : cases decorades al Barri Vell per la Fira del Cistell 2015.