Al setembre, el piragüisme internacional, i el cinema d’aquest esport, té una cita a Salt

Els dies 16, 17 i 18 de setembre la vila de Salt serà la capital internacional del piragüisme ja que arriba el V Salt Kayak Festival.  Aquesta trobada combina la pràctica esportiva i l’artística, ja que per cinquè any consecutiu es lliurarà el premi a la millor pel·lícula o documental sobre aquest esport.

Tot i que com a festival es porten cinc edicions, cal detallar que com a trobada esportista, el club organitzador, el Salt-Ter, complirà 18 anys com a amfitrió de la competició de Kayak d’Aigües Braves.

Segons el calendari, que podeu consultar en aquest enllaç, el dissabte 17 es faran les competicions de Kayak Cross i el de Kayak Free Style. Al vespre, es visionaran les pel·lícules i documentals presentats a concurs i abans de la mitjanit es donarà a conèixer els guanyadors.

El diumenge 18 tindrà lloc la XVIII edició del KAB (Kayak d’Aigües Braves) en un tram del riu Ter (Girona) de classe III i IV, situat aigües avall de la presa de Susqueda. És un recorregut força estret, amb un cabal entre 15 i 20m3/sg. situat en un entorn natural privilegiat i que flueix sobre un llit de roca donant lloc a alguns passos espectaculars i únics.

Fotografia de la Wikipèdia