A Salt, joves de 8 països treballen per millorar l’ecosistema de l’Aiguamoll del Veïnat

Catalunya, Japó, França, Ucraïna, Txèquia, Mèxic, Sèrbia, Turquia….

Aquests són els països d’on provenen una colla de joves, de 18 a 29 anys, que fins dissabte dia 3 estan fent feines de connexió de dues basses temporànies a l’aiguamoll del veïnat -també conegut com la gorga d’en Quirze- . Les tasques volen afavorir un habitat adequat per als amfibis i les realitzen dins el Camp de treball “Un salt a la natura – Jump to the nature” gestionat per l’Agrupament Escolta i Guia Sant Cugat de Salt.

Els participants, a més de les feines a l’aiguamoll del veïnat, han estat rebuts per l’Ajuntament per compartir i conèixer detalls sobre la vila de Salt i les seves particularitats, la cultura Catalana i les diferents tasques que es fan des del consistori pels Saltencs, han fet un taller de ràdio a  Ràdio Salt,i s’han endinsat en el món dels graffitis i en la construcció d’objectes amb fibres tèxtils.

El Camp de treball és gestionat, des de fa tres anys, per l’Agrupament Escolta i Guia Sant Cugat de Salt i organitzat per la Direcció General de Joventut , amb la col.laboració de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salt, el Consorci del Ter i el Consorci del Pla de l’Estany.

Fotografia : un moment de les feines de camp (font Ajuntament de Salt)